Известие

Collapse
No announcement yet.

Пада ми акумулатора като преседи 2 дни без да паля колата!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То реално и 0,01 е пренебрежително малко
    Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

На 0 'С и минусуви температури включват ли ви се компресорите на климатика, че тази сутрин натискам но не се пуска. С екускана като дам проверка на релето на А/С си цъка и си мислех данеби да е затягала шайбата нещо. Имам някакъв шум от компресора и като го пусна да работи спира шума. Нещо с празния ход има не както трябва и мислех да не е блокирала ролката и от там да товари. Ремъка също присвирва сутрин а е нов на 3000км. Смених го поради същата причина че свиреше а видимо си беше екстра.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Под 0 - 2 гр. компресорът не се пуска.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Моя се пуска и на загасена кола, има си схема на свързване за да не ти пада акумолатора.И на двата фиата на жените е пак така и не падат и след 10 дена.На сонито обаче се оказа че два кабела не са баш така както ги дават да се свързват ами наобратно, просто отидох на такъв дето туй му е работата щото им знае особеностите.На мен ми идеше да го шибна в бурдюра проклетото сони.

Няма издевателстваш върху машинката ей ! Сонито си е Сони и е на пиедестал!
          Last edited by Seicento Sporting Abarth; d.m.y г., 12:40.

Comment

Ново 20 сега. Като работи колата компресора не иска да се включи, а като извадя предпазителя и го вкарам се включва компресора и работи. Щом го изгася от бутона после не се пуска...??? Може би няма връзка с падащия акомулатор ама знам ли.

Comment

Първоначално публикувано от degweed2 Покажи съобщение
              Ново 20 сега. Като работи колата компресора не иска да се включи, а като извадя предпазителя и го вкарам се включва компресора и работи. Щом го изгася от бутона после не се пуска...??? Може би няма връзка с падащия акомулатор ама знам ли.
              Кой бушон вадиш и слагаш? Каква е външната температура, когато правиш това?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

На тия околни градуси е нормално да не ти се пуска. Другаде търси.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Кой бушон вадиш и слагаш? Каква е външната температура, когато правиш това?
                  Бушона е F39 15А вътре в купето - този който е и за радиото и за светлината във вратите и за звука при натискане на бутон и за още неща.
                  Първоначално публикувано от Ivaelo Покажи съобщение
                  На тия околни градуси е нормално да не ти се пуска. Другаде търси.
                  Това поне го разбрах като хванах с ръка датчика под огледалото, а именно
                  "под 4 °C компресора не се включва"
                  и съответно нямам проблем.За жалост не е товарел климатика ремъка и за това да ми е дърпало тока.
                  Last edited by degweed2; d.m.y г., 20:06.

Comment

Нормално е като спираш и пускаш захранването на климатика, да се пуска погрешно компресора и кой-знае още какви други неща да стават.

Не прави това за да не останеш изобщо без климатик.

Първоначално публикувано от degweed2 Покажи съобщение
                    ......За жалост не е товарел климатика ремъка и за това да ми е дърпало тока.
                    Това не можах да го разбера.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Нормално е като спираш и пускаш захранването на климатика, да се пуска погрешно компресора и кой-знае още какви други неща да стават.

Не прави това за да не останеш изобщо без климатик.

Това не можах да го разбера.
                      Мислех си, че шайбата на компресора е затягала и за това като паля затяга и смъква акуто и сега се е скапала тотал ама не е от това.

Comment

Working...
                      X